kaffe ger guld i mun eller nåt`?

Tvångstanke #1

Johan vaknar ensam i sin fina lägenhet, det första han gör är att sätta på kaffebryggaren och en tallrik gröt för att sedan avnjuta kaffet med bravur.

Kaffet är min bästa vän, speciellt på morgonen! Idag va nog den bästa morgonen på länge, vaknade halv tio från det totala mörkret av att solen kröp sig på och förförde mig i mina tonårsdrömmar. Glad som jag alltid är sprang jag upp och satte på kaffebryggarn, och nu sitter jag här förbannat nöjd med mig själv givetvis står koppen framför och bara myser med mig. Finns nog inget bättre sätt att starta en lördagsmorgon på!


20års fest

Igår va jag på 20årsfest @ Tobias Hjelm, fantastiskt. Haha det är sjukt att man gång på gång står med en öl i handen och bara myser... antar att det inte är så dumt att festa med rätt sällskap ändå. Igår va det riktigt jävla trevligt faktiskt, torsdagar bara fortsätter imponera på mig jag kan till och med gå så långt och säga att torsdagar är nya lillördag.

Veckan har vart ganska tuff med inlämningar och medicinska grundkurs prov och vad allt heter, helgen kommer bestå av lite jobb fiiiiiiint med lite cash till sommaren. Faaaaaaaaaaaaaan va det hade vart skönt med vår nu, härligt att vintern fått vara just vinter för en gångs skull också, tack du store gud för det.

Är sjukt sugen på bastu, det sägs att det renar och jag känner mig rätt smutsig. Ingen fotbollsgala för min del idag förövrigt, lite lugn måste man få vara också även om jag är lite top of the line just nu.

Lite bilder på de:


HA EN GO HELG PEACE

vill ha



Undersköterska

Det är mycket i skolan nu och det har vart oerhört mycket jobb den sista tiden, det konstiga är att det känns helt jävla underbart! Jag är på väg att bli något som jag verkligen vill bli. Jag har en skön klass och bra lärare som gör allt lättare. Jag har fantastiska kollegor som gör allt lättare. Jag har en enööörmt go familj som gör allt mycket lättare, och jag har dom bästa vännerna man kan tänka sig som gör allt mycket lättare. TACK SOM FAN!



Tack till er i köpinggänget som påminner mig om hur underbart det är att få ta del av omsorgen! Och tack för att ni visar hur eran vardag ser ut och hur fantastiskt kul det är att leva!

80-tals outfits.




trettio är ingen ålder på en häst

Grattis Jonathan!

ROCK N ROLL

Sitter här med en kopp kaffe och bara njuter tillvaron, sjukt det är att verkligen vakna upp med ett leende och veta att det här blir en helt underbar dag! För idag bär det av till Alingsås på 30-års fest med tema 80tal.
Min tanke är då att va rockig, så jag har fixat ett par skinnbyxor, en guns n roses tisha lite läder armband, det enda jag egentligen behöver är en peruk men jag tror att jag har fixat det också! Kommer bli sjukt bra!

Mannen som fyller 30 är ingen mindre än min kära kusin Jonathan, big love och grattis till dig gubben!



Ni får ta mig fan en låt också Guns N' Roses – Nightrain - Live

Katastrofen i Haiti.

Skänk ett bidrag till jordbävningens offer på Haiti!




Klicka på bilden för att komma till SOS-barnbyars hemsida och skänk pengar till dom behövande efter den fruktansvärda katastrofen som drabbat landet! Sverige har redan lyckats skrapa ihop flera miljoner kronor och DITT bidrag gör skillnad! Tillsammans kan vi rädda liv, tillsammans är vi starka!



snabba cash

Igår va det bio med John Morud, härligt med lite spontan bio så! Lite om filmen då och ni som läst boken vet ju hur sjukt bra den är, visst filmen håller inte samma klass men den höll måttet ändå! Joel Kinnaman spelar ju JW klockrent och dom som spelar Jorge & Mrado spelade riktigt bra dom med. För er som inte läst boken så har ni en film med fullfart rakt igenom, det finns roliga, hemska, fakkade, sköna scener om hur det faktiskt går till i stockholm's undre värld!


Så jävla trött på festandet.



OUTFIT - t-shirt - STAYHARD
- Chinos Denim Junkyard -Accessoarer STAYHARD.


Vad tjänar jag på att festa? Finns det inget bättre att göra? Varför ska det alltid hända nåt?

Från och med nu lägger jag ner allt som har med spontanfestande att göra pallar inte all jävla skit längre, nu senast slutade hela kvällen med en skallning över ögat som just nu inte är allt för vackert förresten.. Jag är tacksam för alla vänner jag har men finns det inget bättre vi kan göra på en lördag?

Jag är 22 år snart 23 läser till undersköterska och jag har bestämt mig för att min nya utmaning ska bli att hitta på nåt annat än att festa på helgerna! Önskar dessutom att jag hade nån att mysa med, gärna en tjej!

Chris Brown – Crawl

I en annan del av köping!







Klockan 20.30 är det äntligen dags igen för köping gänget i tv-rutan! FÅR INTE MISSAS!


JF Playlist

<- Het playlist @ Spotify, bara ett klick ifrån dig. ENJOY

RSS 2.0